Recension av World Soccer slot

Om du tycker om fotboll så kanske du kommer att gilla spelautomater med samma tema. Det finns en hel del att välja på i svenska nätcasinon som får slots från olika speltillverkare. Du kommer att hitta mer eller mindre humoristiska fotbollsslots och har du tur så kan du vinna bra med pengar på att snurra hjulen. En mycket populär slot med fotbollstema är World Soccer från SkillonNet. Det här är en slot som också har fått en del ris för att den är så traditionell men det är just det som får så många att tycka att World Soccer är en hit.

Tanken bakom sloten

Tanken med World Soccer sloten från SkillonNet är att ge oss en riktigt bra fotbollsslot, fotboll på amerikansk engelska är ju soccer. Här är det dock inte Zlatan och grabbarna som står i fokus utan ett gäng damer. Det är ett grepp som kan uppfattas lite olika. Bakgrunden är en fotbollsarena där det finns en massa folk som hejar på. Konfetti yr i luften och längst ner på skärmen så ser du själva målet. Det är stämningsfullt och så får man lite 1980-talsvibbar. Din satsningsinformation finns längst upp, och vid sidan om hjulen så syns satsningslinjerna i form av säten på en fotbollsarena.

Damer som gillar fotboll

Nu kan det förstås finnas de som tycker att den här sloten förlöjligar damfotboll. Det är nog inte tanken. Men det är klart. Damerna som är med från olika länder ser minst sagt utmanande ut, och de har inte kommit för att spela fotboll. Det är framförallt tjejerna från Italien och Mexiko som tycks ha förvirrat klädseln med något som skulle passa bättre på stranden. Holländska och engelska damer blinkar på ett suggestivt sätt då de ingår i en vinstlinje. Det är svårt att inte tänka på hur det här hade tett sig om det istället hade varit manliga cheerleaders i bara kalsonger som blinkade utmanande från hjulen.

Lätt att spela

Oavsett vad man tycket om temat med lättklädda damer som hejar på fotboll så råder det inga tvivel om att man här lätt kommer igång med spelet. Du kan lägga från 1 till 100 mynt på en spelomgång. Det går att aktivera upp till 30 vinstlinjer. Om du tror att det kommer att gå särskilt bra så kan du använda knappen för maxsatsning. Då blir det största möjliga satsning på en gång varpå vinnande kombinationer kommer att ge stor utbetalning.

Ljudeffekter som gör det roligt att satsa

Gitarrslingan som körs i bakgrunden är kanske inget unikt i sig men den får dig i rätt stämning och passar mycket bra. World Soccer är en slot som har fina ljudeffekter. Den ramsa man hör publiken sjunga står ut som lite ovanlig. Lyssna noga så hör du att den måste vara skräddarsydd till detta spel. Det är verkligen fotbollsfest på denna slot. Tack vare de fina ljudeffekterna så tröttnar man inte på den i första taget.

Bästa symbolerna

Det är den holländska damen som är värd mest. Med denna så kan du vinna 5000 mynt. Därefter så är det sydafrikanska fotbollsfanet som du vill snurra fram för att få in 4000 mynt. Det engelska fanet ger 3000 mynt och italienskan 2000 mynt. Hur de har tänkt ut denna ordning är inte känt och heller inget att fundera så mycket på. Det här är ju ett spel!

Bonusspel

Det finns flera typer av bonusar. Om du får 5 stycken symboler med tjejen och vinstbuckla så blir det 18 000 mynt! Om detta händer så kommer du att få spela ett särskilt bonusspel. Du ska klicka på vinst troféer. Om du får fram 6 av 9 så blir det jackpott. Om det blir en miss så åker du tillbaka till grundläget och får snurra vidare. Men du kommer att få vinst även om du inte får alla 6 troféer.

Slot fotbollstema

Dessutom så kan du samla bonuskort som vardera ger 100 poäng. När du har fått 500 poäng så får du välja en fotbollsspelare och gissa på hur lång tid det kommer att ta innan han tappar bollen. Vid 1000 poäng så blir det straffar. Då ska du antingen vara målvakt eller skytt. Du ska alltså rädda eller göra mål för att vinna mer.

Summering

World Soccer sloten är kul och humoristisk. Men spela den inte om du tycker att det är oförskämt med lättklädda damer som ger poäng. Då finns risken att du bara blir sur när det dyker upp dam efter dam som blinkar utmanande från hjulen.